Ta en titt i våra studiolokaler i stockholm

Ta en 360 graders rundtur i Fotostudion. Klicka och se vad som försiggår i våra studiolokaler! 


Mer om vår hyrstudio och lokaler

Fotostudion har två nyrenoverade studiolokaler med högt i tak och gott om plats för dina foto- och videoprojekt. Vi har utrustat den ena studion med en vitmålad rundfond, den andra med traditionella pappersfonder. Studiolokalerna är försedda med utrustning från Profoto som ni kan hyra till ett förmånligt pris. 

Med draperier från golv till tak som skiljer lokalerna från kök och lounge har du dessutom möjlighet att fotografera ljuskritiska produktioner. Båda lokalerna är utrustade med 16A trefasuttag.

Studio 1: 5 x 12 m
Studio 2: 6 x 10 m

Observera att måtten är ungefärliga


Priser

Klicka här för att se våra aktuella priser

 

Hyresvillkor

  • Fotostudion har två studiolokaler som går att boka var för sig eller tillsammans. Vid uthyrning ansvarar ni för att hänsyn visas till eventuell annan verksamhet som pågår i lokalen.

  • Din bokning är bindande då du fått en bokningsbekräftelse via e-post.

  • Avbokning sker senast två dagar innan bokad tid. Vid sen avbokning eller om ni av någon anledning inte dyker upp debiteras ni med full hyreskostnad.

  • Som hyresgäst ansvarar du för att lokalen du hyrt lämnas i samma skick som när ni kom. Det innebär att eventuella kaffemuggar och lunchtallrikar diskas och att all utrustning plockas undan. Vid eventuella skador på lokalen eller inventarier är ni ersättningsskyldiga enligt nyvärdesprincipen.

  • Fotostudion ansvarar inte för eventuella skador på eget material eller utrustning som används i studion. Du ansvarar själv för att vara korrekt försäkrad.

  • Fotostudion tar inget ansvar för sena transporter samt fel eller problem som uppstått via tredjepartsleverantörer.

  • Betalning sker via faktura 15 dagar netto.