Ledig kontorsplats med tillgång till fotostudio

Ledig kontorsplats med tillgång till fotostudio centralt i Stockholm

Ledig kontorsplats med tillgång till fotostudio centralt i Stockholm

Ledig kontorsplats med tillgång till fotostudio

Fotostudion är inte bara en prisvärd fotostudio i centrala Stockholm, men även arbetsplats och andra hem för ett antal hårt arbetande kreatörer som nu söker efter ytterligare en bordsgranne. Läs annonsen nedan!

Finnes: fräscht och fint skrivbord med tillhörande kontorsstol i anslutning till två välutrustade studiolokaler centralt på Östermalm i Stockholm. Tillbehör som bland annat gott kaffe och internet, 4 studiotillfällen per månad samt kufiska fotografkollegor ingår i månadshyran på 4 750 kr.

Sökes: kreativ person som stormtrivs i en stundtals stökig miljö. Du behöver inte nödvändigtvis vara fotograf för att passa in i gänget men gärna arbeta med något fotorelaterat som styling eller retusch till exempel. Viktigast av allt bör du vara på jakt efter ett skrivbord som liknar beskrivning ovan. Kontakta oss i så fall på info@fotostudion.se så berättar vi allt du behöver veta om oss!

Fotostudion är en prisvärd fotostudio centralt i Stockholm med två separata studiolokaler med blixtutrustning från Profoto.